pondelok 18. septembra 2017

HAUL: Dni Marianne 2017

Hoci nákupných článkov bolo za posledné obdobie niekoľko, ten o mojich úlovkoch z Dní Marianne je už tradíciou, ktorú nechcem porušiť. Tým viac, že tento rok som bola s nákupmi mimoriadne spokojná. Na tieto akcie chodím dobre pripravená - kupóny nastrihané, zoznam v telefóne a ideálne všetko vybaviť v jednom nákupnom centre.


Tak to bolo aj uplynulú sobotu dopoludnia. Vyrazila som do bratislavského Auparku a za menej ako hodinu som mala kozmetické nákupy poriešené. (Druhú hodinu som potom strávila v Lindexe vyberaním oblečenia pre seba a pre dieťa.)

Svoju nákupnú cestu som začala vo FAnn parfumérii, kde som využila jednak zľavu 25% a druhak kupón na darček k nákupu produktov značky Clinique. Podmienkou bol nákup dvoch produktov tejto značky, z ktorých jeden je starostlivosť o pleť, čo som splnila mascarou Lash Power Flutter-to-Full (z jesenného wishlistu) a exfoliačnou pleťovou vodou Clarifying Lotion 1.0. Darčekom bola kozmetická taštička v dizajne Jonathana Adlera, ktorý s Clinique spolupracoval na ich letnej kolekcii, a v nej 4 miniatúry: krém Moisture Surge, jemný mydlový čistič na tvár, očný krém Pep-Start a asi najmenší a najroztomilejší rúž na svete v odtieni 10 Punch Pop, ktorý je teda riadne "punchy".


K tomuto celému som dostala ešte odličovacie obrúsky značky Revuelle (ktoré vo mne veľkú dôveru nevzbudzujú, ale možno na nejaké to zotretie swatchov z rúk ich upotrebím), vzorku séra Dior One Essential a vône Lanvin Modern Princess (ovocie a vanilka, takže nič pre mňa).

Pokračovala som do parfumérie Douglas, ktorá mala na slovenských Dňoch Marianne premiéru. Aj tu som využila kupón na zľavu (20%, pretože 25-ka bola iba na ich privátnu značku a na všetky vône) a na darček k nákupu produktov Urban Decay (pri kúpe dvoch produktov ceruzka na oči v plnej veľkosti zdarma).


Keďže som našla Naked Skin Concealer v pre mňa vyhovujúcom odtieni (Fair Warm), rozhodla som sa preň (hoci na spomenutom wishliste som mala aj iné možnosti) a k nemu som si zobrala kontúrku na pery 24/7 Glide-on Lip Pencil v bezfarebnej verzii Ozone. Podobný produkt od inej značky doma mám, a s kvalitou nie som veľmi spokojná, preto pevne dúfam, že toto bude lepšie. No a bonusom k nákupu bola ceruzka na oči 24/7 Glide-on Eye Pencil. Výber odtieňa bol celkom zábavný, konzultantka mi strčila pod nos hrsť ceruziek (zabalených) a že "Vyberte si." Našťastie som predtým pri stojane strávila nejakú chvíľu, takže som čo-to poskúšala, niekoľko kandidátov som vyselektovala, no a z nich som jedného našla aj medzi tými darčekovými. Menovite Oil Slick, čo je tmavosivá so striebornými trblietkami. Tento nákup ma stál najmenej, lebo som naň použila zvyšok peňazí na darčekovej karte, ktorú som dostala k narodeninám a doplácala som iba pár eur. Až neskôr som si uvedomila, že som mala ešte dostať krém na ruky (čo bol darček ku každému nákupu) a nešpecifikovaný darček za platbu kartou VISA, ale už som to neriešila. Pri príležitosti tohto nákupu som otestovala aj novú vôňu Chanel Gabrielle. Opísala by som ju ako veľmi neutrálnu a nekonfliktnú a ľahko zameniteľnú. Pre ortodoxné chanelistky to je asi sklamanie, ale zas si myslím, že Chanel touto vôňou získa novú, viac mainstreamovú cieľovú skupinu.

Tour de parfumérie som zakončila v Marionnaud. Doplnila som zásobu ich vatových tyčiniek s odličovačom, pretože už mi dochádzajú a rozhodla som sa vyskúšať aj ich masku na očné okolie vo forme "náplastí" (zľava na privátnu značku bola 30% pri platbe kartou VISA).


Ďalej som si kúpila Body Soufflé od značky Human+Kind (zľava 25%), ktorá do tejto siete parfumérií dorazila iba nedávno a ponúka nielen produkty telovej, ale aj vlasovú a pleťovú kozmetiku. K tomuto nákupu som dostala pomarančový balzam na pery rovnakej značky, a ako som zistila až doma, rovno dva kusy (jeden odkladám, až zas bude giveaway). K tomu vzorky krému YSL a nejaké tie zľavy na ďalšie nákupy, ktoré asi (ako každý rok) nevyužijem.


Posledný nákup som zrealizovala po spomenutom intermezze v Lindexe tesne pred odchodom domov. Pokračujem v postupnom testovaní mydiel na ruky L`Occitane a tento raz voľba padla na to s 5%-ným obsahom karité. Ešte som si prihodila aj jednorazovú hydratačnú masku z radu Pivoine Sublime. Darčeky boli dva - mini balenie môjho obľúbeného krému na ruky s obsahom 20% masla karité (ten dostal každý) a telové mlieko v parfumácii Verbena (za platbu kartou VISA, na výber bol ešte sprcháč rovnakej vône) a dostala som aj nejaké vzorky na testovanie (telový krém a olej, obe z radu Karité).


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.