štvrtok 14. septembra 2017

Wishlist - jeseň 2017

Čas na ďalší wishlist! Je to tak, hoci moje nákupné aktivity v posledných mesiacoch sa dajú označiť ako pomerne intenzívne, stále existujú veci, ktorými si túžim doplniť a obohatiť svoj kozmetický život.


Z kategórie pleťovej kozmetiky by som si chcela zaobstarať dve položky. Čistiaci a odličovací olej Biosource Total Renew Oil od značky Biotherm je možno prekvapením, pretože pleťovka tejto značky sa určite neradí medzi mojich obľúbencov, ale napríklad odličovací balzam mi neuveriteľne sadol.

O kúre vitamínu C z dielne Clinique s názvom Fresh Pressed viem už od jari, ale vtedy mali prioritu iné nákupy a na leto sa mi tento typ produktu nezdal vhodný. Skúšať ho budem teda na jeseň a som naň mimoriadne zvedavá.

Pri značke Clinique ešte ostanem. Aj mascara Lash Power Flutter-to-Full je novinkou roka 2017. Vyznačuje sa jednou extra "súčiastkou" na obale - obručou, ktorej otáčaním sa reguluje množstvo farbiacej hmoty na kefke. Za čias predblogových som mala mascaru s podobným patentom od značky Nivea (áno, Nivea v minulosti vyrábala dekoratívku, ale u nás sa nikdy nepredávala), ktorú radím do svojej mascarovej TOP 5 za celú moju líčiaciu kariéru.

Druhým produktom z dekoratívky je korektor. Nechala som si tri možnosti na výber. Najvážnejším kandidátom je Naked Skin od Urban Decay. Chcem ho už strašne dlho (asi od jeho uvedenia na trh), ale nikdy som nemala možnosť vybrať si z ponuky odtieňov naživo. No to sa našťastie zmenilo otvorením parfumérií Douglas na našom území. Ak by mi nesadol žiaden z ponúkaným odtieňov, pozriem sa buď po Radiance Reveal od Bourjois, ktorý je pomerne chválený alebo sa možno nechám zlákať novinkou od Bobbi Brown s názvom Instant Full Cover Concealer.

Poslednú vec na zozname budem objednávať zo zahraničia. Dajte na niečo označenie "s morskou soľou" a ja sa na to okamžite vrhám. A to značku REN ani nejako extra nemám v obľube. Ale telový peeling Atlantic Kelp and Magnesium Salt Anti-Fatigue Exfoliating Body Scrub má pre mňa nejaké čaro, ktorým ma volá, aby som ho vyskúšala. Riasy, soľ, Atlantik a protiúnavové vlastnosti - to by mohlo fungovať (a dúfam, že naozaj bude).


Netreba zabúdať ani na predchádzajúci wishlist, kde sa mi podarili zrealizovať všetky nákupy a okrem jedného produktu som stihla o všetkom na blogu aj napísať. Tou výnimkou je Moisture Surge Face Spray od Clinique, ktorý ale denne používam a na pretras sa dostane pravdepodobne začiatkom októbra (chcem jeho recenziu spojiť ešte s jedným produktom z rovnakého radu, ale ten som začala používať iba nedávno, tak radšej počkám, nech to má nejakú výpovednú hodnotu).


Články o ostatných produktoch môžete nájsť tu:
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.