pondelok 19. septembra 2016

HAUL: Dni Marianne 2016

Pravdepodobne to nebol zámer organizátorov, ale začiatok tohtoročných Dní Marianne sa prekrýval s bratislavským summitom EÚ. Ja som si na tento deň (piatok 16. septembra) zobrala voľno z úplne iných dôvodov a požiadala som oň v čase, keď som ešte nevedela, že sa tieto dve udalosti budú konať práve v tomto termíne. Nakoniec to pre mňa ukázalo ako super načasovanie. Bratislava bola prázdnejšia ako na Štedrý deň (a to je už čo povedať) a okrem nákupov som ešte stihla aj kaderníčku. S nákupmi som veľmi spokojná, síce zahaprovali darčeky, ale inak som zohnala všetko podľa plánu a to ako v kozmetickej tak aj v nekozmetickej sfére.


Ako prvá bola na mojom zoznam FAnn parfuméria (zľava 25% na všetko + pri niektorých značkách darčeky k nákupu). Tam som si odškrtla tri položky zo štyroch z môjho jesenného wishlistu


Ku krému Multi-Active Jour od Clarins som navyše dostala kazetu s troma miniatúrami telovej kozmetiky a taštičkou (to nebolo špeciálne ku Dňom Marianne, ale k nákupu produktov Clarins v hodnote aspoň 45 EUR). Pleťové tonikum Turnaround a očná linka Pretty Easy Liquid Eyeliner od Clinique ma tiež oprávňovali k ziskaniu darčeka. Ale bohužiaľ nedorazil. Pani pri pokladni sa mi ponúkla, že až ich dostanú, jeden kus mi odložia, mám sa zastaviť tento týždeň (som zvedavá, aká bude realita). Najlepšie na tomto nákupe bolo, že som vďaka kombinácii rôznych voucherov (zamestnanecké benefity) doplácala v hotovosti necelé štyri eurá. Tomu hovorím výhodne nakupovať.


Potom som sa presunula do Marionnaud (zľava 25% + darček k nákupu a poukážka v hodnote 10 EUR na ďalší nákup), kde som si okrem mascary Full Lash Volume od Shiseido nakúpila "pomocný materiál" ich privátnej značky - pero na korekciu laku, papierové vreckovky, sprchovaciu kvetinu a kozmetickú čelenku. Dostala som ešte nejaké vzorky make-upov od Shiseido, ale ak na fotke hľadáte vyššie spomenutý darček k nákupu, hľadáte márne. Až včera pri fotografovaní som si uvedomila, že mi nedali ani krém na ruky privátnej značky (to bol ten darček) ani poukážku. Žiadna tragédia sa nedeje, krémami na ruky som zásobená dostatočne, plus predchádzajúce skúsenosti s telovkou značky Marionnaud neboli nijako závratné, takže mi vlastne nechýba.

Týmto som jesenný wishlist vyčerpala a mohla som pokračovať nekozmetickými nákupmi, ale ešte som skočila do butiku Clinique. Tam síce zľavy nemali, ale darčeky k nákupu boli celkom zaujímavé. Buď k nákupu nad 19 EUR taštička s dvoma miniatúrami alebo k nákupu dvoch produktov (z toho jeden starostlivosť o pleť) taštička s piatimi miniatúrami. Ja som bola zvedavá na nové matné rúže (tuhé aj tekuté), ktoré sa momentálne exkluzívne predávajú iba tam (neskôr budú dostupné aj v sieťach parfumérií). Chcela som si kúpiť nejaký nenápadnejší "každodenný" odtieň, ale bohužiaľ, žiaden ma neoslovil. Buď to boli veľmi výrazné farby, alebo zase príliš nude. Nakoniec som si teda kúpila Love Pop z radu pôvodných Pop Lip (recenzia odtieňa Raspberry Pop tu), ktorá je tlmená malinová s trblietkami a ľahkým sheer krytím.


Tým som sa kvalifikovala na darček s dvoma miniatúrami. Jedna z nich je očný krém Pep-Start, ktorý som si chcela časom kúpiť v plnom balení, tak teraz aspoň posúdim, či je toho vôbec hoden. Na vyžiadanie som ešte dostala vzorku nového make-upu Superbalanced Silk SPF 15 v najsvetlejšom u nás dostupnom odtieni 02. Ako som už písala v predchádzajúcom článku, plánujem si na jeseň zaobstarať nový make-up, tak nech mám z čoho vyberať.

Nekozmetické nákupy som zrealizovala v Lindexe (čierne nohavice a skladací dáždnik), M&S (basic tričká a spodná bielizeň) a predajni Baťa (kabelka), ale to už som nefotila. Tohtoročné Dni Marianne teda hodnotím ako veľmi vydarené. Ďalšie nákupy nejako extra neplánujem, okrem "bežnej drogérky" typu telové mlieko mám momentálne všetkého v dostatočnom množstve a sústredím sa skôr na obmenu a obnovu garderóby.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.